Prisopgave i klinisk psykiatri 2016

Danske Regioner udlodder igen i år sin årlige prisopgave for medicinstuderende i samarbejde med regionerne, Dansk Psykiatrisk Selskab, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab og Dansk Selskab for Distriktspsykiatri.

Prisen anerkender en særlig indsats på et højt, fagligt niveau til medicinstuderende som har skrevet speciale inden for psykiatrien. De tre bedste specialer præmieres med henholdsvis 25.000 kr., 15.000 kr. og 10.000 kr.

Prisopgaverne skal have relevans for de psykiatriske specialer og opgavebesvarelsen bør eksplicit forholde sig hertil. Dette vil blive tillagt vægt i bedømmelsen. Prisopgaven bør desuden indeholde forskningsmetodiske overvejelser og demonstrere at disse mestres.

Alle studerende indskrevet ved det Medicinske Fakultet ved Århus-, Odense-, Aalborg- og Københavns universitet kan deltage. For at ligestille studerende fra alle fore medicinske fakulteter, stilles der intet krav om, at prisopgaven skal være universitetsbedømt.

Deadline for deltagelse er fredag d. 20. januar 2017

Læs mere:

 

kontakt

Hvis du vil vide mere

INTET BILLEDE
Kontakt

Hvis du vil vide mere

Læs mere

Relaterede nyheder

Udspil: 200 nye pladser på psykiatriske afdelinger og i særlige botilbud

Danske Regioner er nu klar med et forslag om 100 særlige rehabiliteringspladser i psykiatrien og 100 pladser på specialiserede socialpsykiatrisker bosteder.

"Det haster med at sikre forholdene for både patienter og medarbejdere i psykiatrien", siger Bent Hansen, formand for Danske Regioner.

Læs mere

Stor tilfredshed blandt patienter og pårørende i psykiatrien

Den samlede tilfredshed med de psykiatriske tilbud i Danmark er høj. Det fremgår af Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplever i Psykiatrien 2016 (LUP). "Resultaterne er flotte, og det viser, at der bliver arbejdet hårdt for at give patienterne den bedste behandling", siger Charlotte Fischer, formand for Danske Regioners Psykiatri- og Socialudvalg.

Læs mere

Stadig brug for en løsning trods nej til udspil om nye bosteder til psykisk syge

"Problemet forsvinder ikke af sig selv. Heller ikke selv om det nuværende forslag om nye bosteder afvises på Christiansborg". Sådan siger formand for Danske Regioner, Bent Hansen. "Der er stadig er brug for en løsning, så ansatte, pårørende og beboere kan føle sig trygge".

Læs mere

Nye udredningstal

Patienter har ret til at få afklaret, hvad de fejler inden for 30 dage, hvis det er fagligt muligt. Nye tal fra Sundhedsdatastyrelsen viser, at flere bliver udredt inden for 30 dage i psykiatrien, mens udviklingen er uændret for patienter med fysiske lidelser.

Læs mere