TEMA: Uge 43 Den europæiske arbejdsmiljøuge

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet udgiver i anledning af den europæiske arbejdsmiljøuge i uge 43 en række artikler. Artiklerne er skrevet af journalist Kirsten Weiss

Danske Regioner og Forhandlingsfællesskabet tilbyder ekspertrådgivning og inspiration om psykisk arbejdsmiljø til de regionale arbejdspladser i samarbejde med fire udbydere: Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, RUC, CBS og NIRAS. Artiklerne sætter fokus på de regionale arbejdspladsers erfaringer med ekspertrådgivningen.

Hver dag i uge 43 kan du læse følgende artikler:

Tirsdag den 24. oktober 2017: Neurofysiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital ”Vi vil faktisk det samme” og ”Man kan udfordre perspektivet, når man kommer udefra”.

Onsdag den 25. oktober 2017: Region Sjællands Psykiatrien Øst ”Det er ikke så farligt at bede om hjælp” og Handicapcenter Storebælt i Region Sjælland: ”Vi har 15 minutter til at gøre det kort og præcist”.

Torsdag den 26. oktober 2017: Center for Kompetenceudvikling i Region Midtjylland ” Alle husker ordet skam”.

Fredag den 27. oktober 2017: Odense Universitetshospitals Fælles Akutmodtagelse” Fra ekspert til usikker novice” samt ”Ro på bagsmækken eller en rød klud i ansigtet?”.

Du kan læse artiklerne nedenfor.